iPhone SE

Brži i jači nego ikad.

Izaberi

Iphone SE Spec:

Mnogo za voleti. Uz manji utrošak.

  • 7 inča Retina HD display
  • A13 Bionic Čip
  • Do 13 sati trajanja baterije pri gledanju videa
  • Touch ID
  • Qi Wireless Charging
  • Zadnja (Wide) 12MP kamera I zadnja 7MP kamera
  • Vodootpornost do 1 metar u trajanju do 30 minuta
  • Kapacitet memorije od 64GB, 128GB i 256GB
  • Crna, Bela, (PRODUCT) Crvena

iPhone SE ima spakovan naš moćni A13 Bionic čip u našu najpopularniju veličinu po našoj najpovoljnijoj ceni. To je upravo ono što ste čekali.

Izdržljiv dizajn od stakla i aluminijuma.

Sjajan 4,7-inčni Retina HD ekran

iPhone 11 Pro zove.

Želi svoj čip nazad.

Mozak iPhone 11 Pro stavili smo u telo iPhone SE. Naš A13 Bionic čip napravljen je za brzinu. Dakle, sve deluje fluidno, bilo da pokrećete aplikacije, igrate najnovije igre ili istražujete nove načine rada i igre sa proširenom stvarnošću.

Nasmešite se, vreme je za portert.

Napredni sistem fotoaparata sa A13 Bionic donosi vam režim Portret, koji vešto zamućuje pozadinu da bi fokusirao subjekat – čak i kada snimate selfije.

Kontrola dubine. Jednostavan klizač vam omogućava zamućivanje pozadine koliko god želite ili manje – pre ili nakon snimanja fotografije.

Portretno osvetljenje.Izaberite jedan od šest efekata studijskog kvaliteta, a zatim podesite intenzitet osvetljenja da biste prikazali objekat u najboljem mogućem svetlu.

Video visoke, visoke, visoke rezolucije. 4K video znači da ćete videti četiri puta više detalja nego u 1080p HD video zapisima. A prošireni dinamički opseg dodaje veće detalje u svetlima i senkama.

Home Button. Touch ID vam omogućava da bezbedno otključate iPhone i prijavite se u aplikacijama. Možete ga čak koristiti i uz Apple Pay da uzmete kafu, nabavite aplikaciju za jogu ili kupite patike online. Sve bez posezanja za kreditnom karticom.

Preživi prskanja, prosipanja ili bućkanja. iPhone SE je vodootporan na 1 metar tokom 30 minuta. Ne plaši se ni malo kafe, čaja ili sode. A prašina? Bez brige.

Vreme trajanja baterije vredno.bindžovanja

Šou se mora nastaviti. Tako vam iPhone SE omogućava gledanje do 13 sati video zapisa sa jednim punjenjem.3 Kada trebate da se dopunite, samo ga odložite na bežični punjač. Ili se povežite sa adapterom za brzo punjenje od 18 V da biste prešli od nule do 50 procenata za 30 minuta.