iPhone 13 pro

Brži i jači nego ikad.

Izaberi

iPhone 13 PRO

Ultimativni iPhone.

 • 1 ili 6.7 inča Super Retina XDR displej
 • 5G
 • A14 Bionic čip sa novom generacijom Nerual Engine-a
  Najbrži čip u pametnom telefonu
 • Pro kamera sistem
  Ultra Wide, Wide, Telephoto
 • LiDar Scanner
  Za portete u Night režimu i novi nivo AR
 • Kompatibilan sa MagSafe dodatcima
 • Qi Wireless Charging
 • Face ID
 • 128GB, 256GB, 512GB memorije
 • Grafitna, Srebrna, Zlatna, Pacifik Plava

Prestupna je godina.

Upoznajte ultimativni iPhone. Sa najbržim čipom za pametne telefone. Brzina 5G. Pro sistem kamera koji ubija pri slabom osvetljenju. Skener LiDAR za realističniji AR. I dve velike veličine koje možete izabrati – uključujući i naš najveći ekran ikada. Da vidimo šta ova stvar može da uradi.

Dve nove veličine. Za više ekrana nego ikad.

Najbrži čip u pametnom telefonu ikad.

Impresivno trajanje baterije.

Ekran pomeren do granica. (edge display)

Pro kamera sistem sa noćnim porterima.

Ceramic Shield sa 4 puta boljim performansama pri padu.

Veliki, svetli, prelepi OLED displej.

MagSafe. Prilepi svoj savršeni dodatak.

Prva kamera koja snima u Dolby Vision-u.

Oduva druge telefone iz vode. (Water ressistance image)

Ne postoji telefon poput iPhone-a.

Štiti vašu privatnost.

U iPhone-u je privatnost ugrađena od temelja. Podaci Face ID-a ne napuštaju vaš iPhone. iOS vam pokazuje prakse privatnosti aplikacije pre nego što je preuzmete. Kada koristite Apple Pay, broj kartice se ne deli sa trgovcima.

Sve samo funkcioniše.

Naš hardver i softver neometano rade. Želite da uparite nove AirPod-ove sa iPhone-om? To je jednostavno podešavanje jednim dodirom. Želite da delite fotografije, video zapise ili kontakte sa prijateljima u blizini? AirDrop navodi njihova imena na ekranu, tako da možete da ih izaberete dodirom.

Dizajniran da traje.

Superjaki materijali i vodootpornost čine iPhone neverovatno izdržljivim. A automatska ažuriranja za iOS isporučuju nove funkcije i poboljšanja bezbednosti koja vaš iPhone održavaju prelepo i pomažu mu da održi vrednost duže od ostalih pametnih telefona.

Brižniji prema planeti.

Uvek uvodimo inovacije kako bismo smanjili emisiju ugljenika. Manje kutije. Više kutija po pošiljci. Reciklirani materijali. Obnovljiva energija. Napori poput ovih omogućili su nam da eliminišemo preko 2 miliona metričkih tona emisije ugljenika godišnje. A mi još nismo završili.

A14 Bionic Čip

Jedino što je bilo blizu je naš poslednji čip.

A14 Bionic je prvi 5-nanometarski čip u industriji, sa naprednim komponentama bukvalno širokim atomima. Četrdeset posto više tranzistora okreće brzinu, povećavajući efikasnost i dugotrajan rad baterije. A novi ISP omogućava snimanje u Dolbi Vision-u – nešto što ne mogu učiniti nijedna profesionalna kamera, a kamoli bilo koji drugi telefon.

Lidar Skener

AR brzinom svetlosti.

Skener LiDAR na iPhone-u 12 Pro meri koliko je potrebno svetlosti da se odbije od predmeta, tako da može stvoriti mapu dubine bilo kog prostora u kome se nalazite. Budući da je izuzetno brz i tačan, AR aplikacije sada mogu sobu pretvoriti u realističnu prašume ili vam tačno pokazati kako će stati nova patika.

NASA razvija LiDAR tehnologiju za misije na Marsu.

Sistem profesionalnih kamera

Novi dan za noćni režim.

Noćni režim dolazi i za široku i za ultra široku kameru i bolji je nego ikad u pravljenju neverovatnih snimaka pri slabom osvetljenju. LiDAR omogućava portrete u noćnom režimu. A široka kamera omogućava 27 odsto više svetlosti, za veće detalje i oštriji fokus danju ili noću.

Široka kamera sa otvorom blende ƒ / 1,6 snima 27% više svetlosti.

Novi široki objektiv od 7 elemenata za oštrinu od ivice do ivice.

Novi OIS vrši 5000 podešavanja u sekundi.

LiDAR pruža do 6 puta brži autofokus pri slabom osvetljenju.

12 Pro Max. Camerus maximus.

Veći iPhone maksimizira sistem Pro kamere. Veći senzor za 47 odsto i veći pikseli dramatično povećavaju količinu svetlosti prikupljene na širokoj kameri. Novi OIS stabilizuje senzor umesto sočiva, tako da su vaši snimci stabilni – čak i kada vi niste. A nova telefoto kamera od 65 mm omogućava vam bliže zumiranje portreta.

87% bolje fotografije pri slabom osvetljenju

5x optički opseg zuma

Veći pikseli od 1,7 mm

Nova optička stabilizacija slike sa pomeranjem senzora