iPad

Veći ekran, više multitaskinga.

Izaberi

iPad (Generacija 9) spec:

  • 10,2” inča Retina displej
  • 32GB, 128BG kapacitet memorije
  • Wi-Fi ili Wi-Fi + Cellular
  • Space Gray, Silver, Gold
  • Touch ID
  • Apple A12 čip sa Neural Engine-om
  • 8MP Wide kamera sa HDR
  • 2MP FaceTime HD prednja kamera
  • Podržava Smart Keyboard i Bluetooth tastature
  • Lightning konektor

Divno sposoban. Iznenađujuće povoljan.

Novi iPad kombinuje ogromne mogućnosti sa nenadmašnom lakoćom upotrebe i svestranošću. Sa moćnim A12 Bionic čipom, podrškom za Apple Pencil i Smart Keyboard i neverovatnim novim stvarima koje možete da uradite sa iPadOS 14, sada još više volite iPad.

Završite ozbiljne zadatke.

Sa iPadom obavljanje posla je užurbano i bez muke. Uredite dokument dok istražujete nešto na mreži i istovremeno upućujete FaceTime poziv kolegi. Dodajte Smart Keyboard pune veličine za udobno kucanje. A za zadatke koji zahtevaju veću preciznost, podrška za touchpad ili miša dopunjuje poznato Multi-Touch iskustvo iPad-a.

Uparen sa snagom iPadOS-a, Apple Pencil olakšava vođenje beležaka sa iPadom. Radite stvari poput potpisivanja papira, obeležavanja dokumenta ili skiciranja ideje. Prirodan je osećaj za upotrebu kao obična olovka, ali sa toliko više mogućnosti.

Učite zabavnim putem

Neka vaša radoznalost podivlja sa iPadom. App Store je najbolje mesto za otkrivanje aplikacija koje vam omogućavaju da napredujete u geometriji, naučite novi jezik i pohađate virtuelne časove. Možete čak i da koristite proširenu stvarnost (AR) da biste naučili nešto uzbudljivo, poput gledanja istorije svemirskih letova u vašoj dnevnoj sobi ili pravljenja likova iz vaše omiljene knjige kako doslovno iskaču sa stranice.

Vreme je za igre.

Čip A12 Bionic pruža neverovatno poboljšanje performansi, tako da su igre imerzivne, fluidne i neverovatno detaljne. A možete povezati Xbox bežični kontroler sa Bluetooth-om, PlayStation DualShock kontrolerom ili MFi-jem za upravljanje igrama sa iPadom da biste stvorili vrhunsku prenosnu konzolu za igre. Možete i da isprobate Apple Arcade, sa preko 100 igara bez oglasa u jednoj pretplati.

iPad vam omogućava da izrazite svoje kreativne ideje na toliko načina. Bilo da pravite beleške, dizajnirate logotip ili samo skicirate oluju, Apple Pencil je savršen alat za oživljavanje vaše vizije. Dizajniran je tako da se oseća intuitivno i omogućava vam crtanje sa savršenom piksel preciznošću.

Bez obzira na to kako snimate svoje fotografije i video zapise – zadnjom kamerom od 8MP ili FaceTime HD kamerom na iPadu, iPhone-u ili digitalnom kamerom, svideće vam se njihovo uređivanje na velikom, zadivljujućem ekranu iPad-a. Iskoristite mogućnosti mašinskog učenja da biste poboljšali svoje fotografije. Kada napravite savršen snimak, podelite ga sa svojim društvenim mrežama ili ga dodirom pošaljite prijateljima.

Tvoje kućno pozorište. Ne mora biti kućno.

Sve što gledate na iPadu izgleda i zvuči sjajno, zahvaljujući 10,2-inčnom Retina ekranu i stereo sistemu. Pomoću aplikacije Apple TV imaćete pristup popularnim uslugama striminga, emisijama koje morate gledati i filmskim hitovima. A kada kupite novi iPad, on uključuje godinu Apple TV +, našu uslugu strimovanja koja sadrži originalne emisije i filmove najboljih svetskih pripovedača. Sada vam ostaje samo da se setite kokica.

Ponesite svoj spisak obaveza.

Tankog i laganog dizajna i brzog Wi-Fi-ja i LTE gigabitne klase, iPad je dizajniran da ide tamo gde ide vaš život. Tako da možete da pregledate veb, preuzimate knjige i još mnogo toga, gde god da se nalazite. A sa do 10 sati trajanja baterije, sve to možete učiniti jednim punjenjem. Prilično čini sve, ali se ne nosi sam.

iPadOS radi još više.

iPadOS pruža posebno iskustvo koje poboljšava jedinstvene mogućnosti iPad-a. Nove funkcije za beleženje čine rukopis moćan kao i otkucani tekst, prepoznavanje oblika čini vaše crteže preciznijim, a sada možete pisati rukom u bilo koje polje teksta pomoću Scribble-a.

Aplikacije za sve.

U App Store-u postoji preko miliona aplikacija posebno dizajniranih za veliki ekran i snagu iPad-a. Napravite pesmu, vežbajte kod kuće, pročitajte vesti ili se pridružite prijateljima u igri. Šta god da vas zanima, pronaći ćete aplikaciju za to.

Ugrađena privatnost.

Kao i svaki Apple proizvod, i iPad je dizajniran imajući u vidu vašu privatnost i sigurnost. Nije uvek lako. Ali to je vrsta inovacije u koju verujemo.

Dizajnirano za svakoga.

Tehnologija je najmoćnija kada je svi mogu koristiti. Zbog toga iPad dolazi sa funkcijama pristupačnosti koje podržavaju vid, sluh, pokretljivost i kognitivne potrebe. Poput istaknutosti znakovnog jezika u FaceTime-u, koji može da otkrije kada učesnik koristi jezik znakova i učini osobu istaknutom u grupnom FaceTime pozivu.

Jeste li pohvatali sve to? Da ponovimo.

Retina ekran od 10,2 inča

Sa neverovatnim detaljima i živim bojama, prekrasni Retina ekran savršen je za gledanje filma, rad na projektu i crtanje vašeg sledećeg remek-dela.

A12 Bionic čip

A12 Bionic pruža neverovatne performanse za stvari poput uređivanja fotografija i grafički intenzivnih igara, a druga generacija Neural Engine-a omogućava moćne funkcije poput prepoznavanja rukopisa u Notes-u.

iPadOS

iPadOS dramatično poboljšava stvaranje beležaka na iPadu. Aplikacije su jednostavnije, a novi kompaktni dizajnovi za Siri, pretragu i pozive čine iPad još sposobnijim i jednostavnijim za upotrebu.

Magic Keyboard

Samo prikačite Magic Keyboard pune veličine na iPad i počnite da kucate – punjenje ili uparivanje nije potrebno. A kada završite, ona se preklopi i postane tanka, lagana maska.

Apple Pencil

Apple Pencil odlikuje preciznost, odzivnost i prirodna fluidnost tradicionalnog instrumenta za pisanje i svestranost koja postaje toliko veća. Pomoću nje možete iPad pretvoriti u svoj beležnik, platno ili skoro sve drugo što možete zamisliti.

Proširena stvarnost (AR)

Moćni A12 Bionic čip u kombinaciji sa naprednim senzorima i kamerama omogućava neverovatno AR iskustvo na iPadu. Veliki Retina ekran poziva vas u zadivljujuća AR okruženja koja mogu transformisati vaš način igre, kupovine i učenja.

Trajanje baterije od 10 sati

Zahvaljujući efikasnosti čipa A12 Bionic, možete očekivati do 10 sati trajanja baterije kako biste proveli dan.

Preko milion aplikacija

Postoji više od milion iPad aplikacija dizajniranih za sve što želite da uradite, poput učenja, igranja, rada, stvaranja i gledanja.

Prednja i zadnja kamera

Ugrađena FaceTime HD kamera i zadnja kamera od 8MP omogućavaju vam snimanje neverovatnih fotografija, snimanje epskih video zapisa, skeniranje dokumenata, upućivanje FaceTime poziva i doživljavanje AR-a.

Tanak, lagan i izdržljiv dizajn

iPad je napravljen da bude izdržljiv, tako da nemate brige znajući da ga možete poneti bilo gde. A sada je kućište napravljeno od 100 posto recikliranog aluminijuma.