iPad u poslovanju

Od laptopova do stonih računara, svaki Mac sadrži najnovije tehnologije,
napredne funkcije i robusnu sigurnost za Vaše poslovne potrebe.
Nikada nije bilo jednostavnije dobiti više snage i produktivnosti za tvoju organizaciju.


familija


iPad u poslovanju


Mac familija računara ima sve šta tvoj posao treba,
od laptopa sa baterijom koja traje celi dan do moćnog stonog računara.
I svaki Mac dolazi sa OS X Mavericks, najnaprednijim operativnim sistemom na svetu.


hardware


Sjajne performanse.


Svaki Mac je sačinjen od inovativnih komponenti koje ti pružaju uglađenu grafiku, brže skladištenje podataka, i sjajne celokupne performanse. Od tankog i laganog MacBook Aira do redizajniranog robusnog Mac Pro računara, svaki Mac je opremljen brzim Intel procesorima, grafikom visokih performansi, ultra brzom DDR3 memorijom. Nebitno koji Mac izabereš, dobijaš superiorne performanse za bilo šta šta radiš u svom poslu.

U potpunosti integrisan.


OS X operativni sistem je napravljen da izvuče najviše iz tvog Mac računara, tako da dobijaš u potpunosti integrisan sistem u kojem su hardware i software savršeno utopljeni. OS X operativni sistem radi sa Mac procesorom da ti omogući najbolje performanse. Radi sa tvojim Trackpad-om tako da Multi-Touch pokreti postaju potpuno prirodni za korišćenje. Takođe OS X Mavericks sadrži tehnologije za štednju energije da ti pruži više od baterija kada ste u pokretu.

Lak i intuitivan.


Lako je pronaći, kreirati, podeliti, i uraditi bilo šta za tvoj posao na Macu. Od desktopa koji vidiš kada upališ Mac, do aplikacija koje koristiš svaki dan na poslu, sve je dizajnirano da bude lako i intuitivno. I zahvaljujući iCloudu, aplikacije na tvojem Macu rade zajedno sa aplikacijama na tvojim iOS uređajima, automatski. Dodaj unos u kalendar na svom iPhoneu i on će se pojaviti na tvom Macu. Ili kreiraj iWork dokument na svom Macu i nastavi uređivanje na svom iPadu.Napredan OS.


OS X je operativni sistem koji pokreće svaki Mac i koji je dizajniran da omogući najintuitivniji doživljaj računara na svetu.
Sada sa besplatnim sistemom OS X Mavericks, nikada nije bilo lakše održavati svoj Mac update-ovanim.


OS


Dizajniran za produktivnost.


OS X Mavericks nudi moćne načine za odrađivanje posla na najefikasniji način. Na primer, imaš više mogućnosti za organizaciju i pretragu datoteka - bilo da su na Macu, serveru ili iCloudu. Iskoristi tagove za organizaciju fajlova, tako da olakšaš kasniju pretragu kucajući ili klikajući na određeni tag u Findere. I Mission Control Vam pruža pogled iz ptičije perspektive na sve aplikacije koje su pokrenute na tvom sistemu.

Sigurnost u srži.


OS X Maverick je napravljen na čvrstim UNIX temeljima. Prepun je naprednih tehnologija koje zajedno nadgledaju, šifruju, update-uju i konačno čine tvoj Mac sigurnim. Gatekeeper, ugrađena funkcionalnost, čini sigurnijim download i instalaciju aplikacija. FileVault čuva tvoje podatke koristeći jaku enkripciju. A sandbox tehnologija čuva tvoj Mac izolujući aplikacije jednu od druge, kao i od tvog sistema i podataka.

Radi i sa Windowsom.


Mac može funkcionisati u bilo kakvom poslovnom okruženju - uključujući Windows mreže. Lako možeš prebaciti sve podatke sa svog starog PCa na novi Mac koristeći Migration Assistant u OS X, ili raditi sa Microsoft Office dokumentima, ili pokrenuti Windows na svom Macu uz pomoć Boot Campa. A takođe, OS X Mavericks ima ugrađenu podršku za najnoviju verziju Microsoft Exchange Servera, tako da možeš svu svoju poštu, kalendare i kontakte čuvati na jednom mjestu.Aplikacije stvorene za posao.


OS X Mavericks dolazi sa neverovatnom kolekcijom aplikacija za stvari koje u svom poslu
koristiš svaki dan - tako da možeš biti produktivniji/a na Macu od prvog dana.


apps


Ugrađene moćne aplikacije.


OS X Mavericks dolazi sa mnogim aplikacijama koje ti trebaju za posao - aplikacije za slanje poruka i e-maila, održavanje rasporeda i kontakata, podešavanje podsetnika, pretraživanje interneta, uspostavljanje video poziva, i automatski back-up. I sada svaki Mac dolazi sa Pages, Numbers i Keynote aplikacijama tako da možeš odmah početi sa kreiranjem i deljenjem dokumenata i prezentacija.

Prirodna kolaboracija.


Pages, Numbers i Keynote aplikacije su dinamične poslovne aplikacije uključene u iWork paket koji čini deljenje i kolaboraciju izuzetno lakim. Pošalji link do Vašeg rada preko Mail i Messages aplikacija, ili Twittera i Facebooka, Otvori i uredi Microsoft Office datoteke ili exportuj svoja dokumenta u Word, PowerPoint ili Excel formatima. A za kolaboraciju u realnom vremenu, iWork za iCloud beta dozvoljava da do dvadeset ljudi istovremeno uređuje isti dokument u isto vrijeme sa bilo kog Mac ili PC pretraživača.

Sa Mac App Store.


Otkrivanja, instalacija i update aplikacija nikada nije bilo lakše sa Mac App Store ugrađenim u OS X Mavericks. Pretražuj aplikacije po kategorijama kao Business, Graphics & Design, i Productivity. Ili potraži nešto specifično. A onda samo klikni za download i instaliranje za par sekundi. Nema više diskova i trošenja ogromnog vremena na instalacije. Možeš i podesiti automatski update tako da uvek imaš najnoviju verziju.Moćan server. Jednostavan. A napredniji nego ikad.


OS X Server donosi više brzine, kontrole i kolaboracija tvojoj organizaciji - tako da svi u timu
efikasnije sarađuju. Toliko je lak za instalaciju, podešavanje i održavanje da ti IT odsek neće ni trebati.


server


Jednostavno pokretanje.


Profile Manager u OS X Serveru pojednostavljuje pokretanje, konfiguraciju i uređivanje Mac sistema i iOS uređaja u tvojoj organizaciji. Kreiraj profile da podesiš korisničke naloge za Mail, Calendar, Contacts i Messages; konfiguriši sistemska podešavanja; uvedi ograničenja; podesi polise za šifre - sve sa jednog mesta.

Sigurna konekcija.


Virtual private network (VPN) pristup omogućava udaljenim korisnicima da sigurno pristupe mreži tvoje organizacije. OS X Server uključuje VPN na zahtev, što omogućava svakom Macu da se automatski i sigurno konektuje na tvoju mrežu, dok u isto vreme zabranjuje neautorizovan pristup. VPN Server podržava L2TP/IPSec i PPTP protokole koji obezbeđuju enkripciju i udaljen pristup Mac računarima, iPad i iPhone uređajima, kao i Windows računarima.

Instalacija bez po muke.


Caching Server 2 ubrzava download kroz App Store, Mac App Store, iTunes Store, i iBooks Store, automatski čuvajući kupljeni sadržaj i software na lokalnom Macu koji pokreće OS X Mavericks Server. Tako da tvoji korisnici brže rade download i update svojih Mac i iOS uređaja, direktno preko tvoje poslovne mreže.Ukoliko želite da još više saznate o tome kako Mac familija računara može da pozitivno utiče na Vaše poslovanje, sa već postojećim ili aplikacijama koje izradite tako da budu prilagođenje potrebama Vaše firme - posetite naš Showroom u hotelu Jugoslavija..