iPad u poslovanju

Bilo da je to iPad Air ili iPad mini sa Retina ekranom,
postoji iPad za svaki posao. Sa iOS 7 i hiljadama biznis aplikacija iPad transformiše način na koji poslujete.


overview


Dizajniran za posao. Stvoren za produktivnost.


iOS je dizajniran da isporuči šta god je poslovnim ljudima potrebno da bi odradili najbolji posao, gde god bili. Sa jednostavnim i intuitivnim interfejsom, moćnim ugrađenim funkcijama, i čvrstom stabilnošću, iOS obezbeđuje temelje za sasvim novi vid produktivnosti.

biznis


Korisnički doživljaj.


Jednostavno znate da koristite iOS uređaje od prvog dodira sa njima. To je tako zbog revolucionarnog Multi-Touch interfejsa kreiranog za Vaš prst. Uređaj Vam se sklanja sa puta da uronite u Vaš posao. Pored ugrađenjih aplikacija, hiljade biznis aplikacija su spremne u App Storeu za Vaš posao. Možete pitati Siti da Vam zakaže sastanak ili pokrene video konferenciju sa aplikacijom FaceTime. Sve je lako, intuitivno i poznato.

Neverovatne, jedinstvene funkcije.


Kompletno integrisan pristup dizajnu proizvoda donosi jedinstvene funkcionalnosti. Hardware i software, stvoreni jedno za drugo, donose takvo iskustvo da Vam se čini kao da radite sa podacima a ne sa komadom tehnike. Možete podeliti kontakte sa kolegom u blizini u samo par dodira, koristeći AirDrop. Prezentujte ideje grupi koristeći AirPlay Mirroring i AppleTV. Pokažite kolegama na udaljenoj lokaciji šta trenutno Vi vidite, koristeći FaceTime. Samo na iOSu.

Neprimetan update softwarea.


Integrisan pristup omogućava iOSu odličnu podršku za update softwarea. To znači da kako se software razvija i dodaju mu se nove funkcije, update je moguć odmah na svim uređajima, donoseći svima nove funkcionalnosti. Svaki update iOSa je besplatno dostupan, istog dana na svim podržanim uređajima i modelima.



enterprise

Spreman za poslovanje.


iOS oprema IT sa moćnim a jednostavnim načinom da uređuje iOS uređaje, sigurne korporacijske podatke, i pruža sjajno korisničko iskustvo.



Bezbednost na najvišem nivou.


iOS je dizajniran sa naprednim bezbednosnim tehnologijama koje obezbeđuju kontrolu uređaja, podataka i aplikacija. Mnoge sigurnosne funkcije su standardno uključene i ne zahtevaju dodatnu konfiguraciju. Ostale se lako uređuju da se prilagode Vašoj organizaciji bez komplikacija za korisnike. iOS pruža sigurnu arhitekturu, naprednu zaštitu podataka i pruža nesmetan pristup korporacijskim mrežama.

Skalabilnost.


Od deset uređaja pa sve do deset hiljada iOS uređaja u Vašoj kompaniji, može biti nikoliki trud za Vaše IT odeljenje. iOS omogućava zaposlenima da podese uređaje čim ih izvade iz kutije. Mogu ih aktivirati, konfigurisati osnovne postavke, uključiti korporacijske servise, i početi rad odmah - sve to bez IT podrške.

Kompletan menadžment.


iOS pruža sve alate potrebne za početno podešavanje i uređivanje iOS uređaja bez narušavanja kvaliteta korisničkog iskustva. Zahvaljujući iOSu i ugrađenim okruženjima za Mobile Device Management (MDM) rešenjima, možete upravljati uređajima bežično i konfigurisati servise kao što je korporacijski e-mail, Wi-Fi, VPN, sertifikati.



Inovativne aplikacije.


iOS sadrži čitav ekosistem za aplikacije. Od već napravljenih aplikacija u App Storeu do napravljenih aplikacija specijalno za Vas, imate beskonačno mnogo načina da transformišete Vaš posao.

apps


Ugrađene.


iOS i konstantno proširujuća kolekcija funkcija i ugrađenih aplikacija čine iPhone i iPad još moćnijim, inovativnijim i zabavnijim za posao. Aplikacije kao Mail, Contacts, Calendar, Reminders i Notes nude profesionalcima sve šta im treba za rad u pokretu, ne propuštajući poslovne prilike.

App Store.


App Store je mesto za pretragu gotovih aplikacija za skoro svaki poslovni zadatak. Kupite kolekciju aplikacija i lako ih distribuirajte celoj Vašoj organizaciji. Korisnici dobijaju sjajno iskustvo i IT odeljenje može biti sigurno da su sve aplikacije revidirane od strane kompanije Apple, garantujući obećanu funkcionalnost. Jednostavno rade.

Razvoj aplikacija.


iOS je savršena platforma za razvoj aplikacija. Iskoristite razvojna okruženja kreirana od strane kompanije Apple da Vam pomognu pri izradi aplikacija koje će izdvojiti Vaš posao od konkurencije. Možete kreirati aplikacije koje će automatizovati procese, omogućiti siguran pristup firminim podacima, pružiti neodoljivo korisničko iskustvo, i još mnogo toga.



Ukoliko želite da još više saznate o tome kako iPad može da pozitivno utiče na Vaše poslovanje, sa već postojećim ili aplikacijama koje izradite tako da budu prilagođenje potrebama Vaše firme - posetite naš Showroom u hotelu Jugoslavija..