Username:
Password:

Mac u obrazovanju


Moćne besplatne Apple aplikacije. Tvoj razred je prepun mogućnosti. Mac na tvom času učenicima pruža pristup moćnim besplatnim aplikacijama kojima produkuju izuzetne stvari. Iznenadiće te time šta naprave. Iznova i iznova.

Pages

Sa Pages aplikacijom, učenici mogu da kreiraju divne izveštaje zajedno sa slikama i graficima. Ogroman izbor šablona im pomaže da počnu veoma brzo.


Numbers

Numbers aplikacija čini organizaciju podataka veoma lakom. Jednostavne funkcije pomažu učenicima da naprave divne grafikone i tabele. To nije nepregledna količina brojeva - to je prazno platno koje oživljava podatke.

Keynote

Sa prezentacijama stvorenim u Keynote aplikaciji, učenici i predavači aktiviraju čitav razred. Počni sa jednostavnim šablonom. Dodaj tranzicije i efekte, i sve se stopi predivno.

iPhoto

Za radne zadatke, foto-izveštaje itd. veoma laki alati u iPhoto, pomažu studentima da organizuju, oblikuju i poboljšaju fotografije - čak i da dodaju efekte.

iMovie

Studenti mogu koristiti iMovie da stvore njihovu blokbaster verziju romana ili istorijskog događaja, kompletnog sa specijalnim efektima.

Garage Band

Aplikacija GarageBand pretvara iPad u kompletan muzički studio, tako da učenici mogu stvarati podloge za svoje priče ili projekte koje prezentuju na času.Pro Apple aplikacije.

Podignite kreativnost na veći nivo.

Kada znatiželjan um upozna Mac, neverovatne stvari se dešavaju. A sa Aperture, Final Cut Pro X, i Logic Pro X aplikacijama, Vi i Vaši učenici možete kreirati neverovatne kreativne projekte, sa istim alatima koje koriste profesionalci. Ove aplikacije (kupuju se zasebno) omogućavaju Vašem razredu da iskoristi moć Mac računara u potpunosti, i poboljša fotografije, i obrađuje video snimke. Upravo onako kako profesionalci rade u stvarnom svetu.

iBooks Author.

Podučavaj na svoj način. Sa svojim materijalima.

Sa besplatnom aplikacijom iBooks Author možeš kreirati svoj interaktivni sadržaj, za Mac i iPad, kakav najviše odgovara tvojim učenicima. Jer niko ne zna šta oni trebaju - ili kako oni uče - bolje od tebe.

iTunes U.

Prepun sjajnih ideja.

iTunes U je dio u iTunes aplikaciji u potpunosti posvećen sjajnom obrazovnom materijalu. Prepun je materijala za učenje, lekcija, video snimaka, knjiga i još mnogo toga. I to je sve besplatno.

Ukoliko želite da saznate još više o tome kako Mac familija proizvoda može da Vam iskustvo u obrazovanju podigne na jedan sasvim novi nivo, posetite naš Showroom u hotelu Jugoslavija.