Mac u obrazovanjuMoćne besplatne Apple aplikacije. Tvoj razred je prepun mogućnosti.
Mac na tvom času učenicima pruža pristup moćnim besplatnim aplikacijama kojima produkuju izuzetne stvari.
Iznenadiće te time šta naprave. Iznova i iznova.


Pages


Sa Pages aplikacijom, učenici mogu da kreiraju divne izveštaje zajedno sa slikama i graficima. Ogroman izbor šablona im pomaže da počnu veoma brzo.


pages

Numbers


Numbers aplikacija čini organizaciju podataka veoma lakom. Jednostavne funkcije pomažu učenicima da naprave divne grafikone i tabele. To nije nepregledna količina brojeva - to je prazno platno koje oživljava podatke.


numbers


Keynote


Sa prezentacijama stvorenim u Keynote aplikaciji, učenici i predavači aktiviraju čitav razred. Počni sa jednostavnim šablonom. Dodaj tranzicije i efekte, i sve se stopi predivno.


Keynote

iPhoto


Za radne zadatke, foto-izveštaje itd. veoma laki alati u iPhoto, pomažu studentima da organizuju, oblikuju i poboljšaju fotografije - čak i da dodaju efekte.


iPhoto


iMovie


Studenti mogu koristiti iMovie da stvore njihovu blokbaster verziju romana ili istorijskog događaja, kompletnog sa specijalnim efektima.


iMovie

Garage Band


Aplikacija GarageBand pretvara iPad u kompletan muzički studio, tako da učenici mogu stvarati podloge za svoje priče ili projekte koje prezentuju na času.


Garage Band


Pro Apple aplikacije

Pro Apple aplikacije

Podignite kreativnost na veći nivo.


Kada znatiželjan um upozna Mac, neverovatne stvari se dešavaju. A sa Aperture, Final Cut Pro X, i Logic Pro X aplikacijama, Vi i Vaši učenici možete kreirati neverovatne kreativne projekte, sa istim alatima koje koriste profesionalci. Ove aplikacije (kupuju se zasebno) omogućavaju Vašem razredu da iskoristi moć Mac računara u potpunosti, i poboljša fotografije, i obrađuje video snimke. Upravo onako kako profesionalci rade u stvarnom svetu.iBooks Author.

Podučavaj na svoj način. Sa svojim materijalima.


Sa besplatnom aplikacijom iBooks Author možeš kreirati svoj interaktivni sadržaj,
za Mac i iPad, kakav najviše odgovara tvojim učenicima.
Jer niko ne zna šta oni trebaju - ili kako oni uče - bolje od tebe.

iBooks Author


iTunes U.

Prepun sjajnih ideja.


iTunes U je dio u iTunes aplikaciji u potpunosti posvećen sjajnom obrazovnom materijalu.
Prepun je materijala za učenje, lekcija, video snimaka, knjiga i još mnogo toga. I to je sve besplatno.

iTunes-u


Ukoliko želite da saznate još više o tome kako Mac familija proizvoda može da Vam iskustvo u obrazovanju podigne na jedan sasvim novi nivo, posetite naš
Showroom u hotelu Jugoslavija..