iPad u obrazovanju

Učenje sa iPadom.


Postoji razlog zašto je iPad postao favorit kod učenika i predavača. Svaka lekcija postaje više praktična. Možete lako prilagoditi doživljaj svakom učeniku aplikacijama i knjigama spremnim za svaki nivo. Ili predavati sa Vašim interaktivnim materijalima, koje ste kreirali sa iBooks Author besplatnom aplikacijom. A možeti i organizovati i omogućiti pristup svim vašim lekcijama sa iTunes U aplikacijom, tako da vaši učenici imaju pristup svim materijalima na iPadu, gde god da idu.

ucenje


apps

Aplikacije, knjige...

Pronađite sve, od A do Š.


Kada Vam zatreba materijala za Vaše lekcije, iPad ima ponešto za bilo šta šta predajete. I za sve šta vaši učenici žele da nauče. Postoje stotine hiljada aplikacija, interaktivnih sveski, videa, i podcasta koji pokrivaju svaku temu i svaki nivo. App Store, iBooks i iTunes U će Vam pretragu sadržaja učiniti veoma lakom. A novi sadržaji se dodaju svakim danom.Svet sadržaja.

Ponešto za svaku lekciju. I učenika.


Sa iPadom, Vaši školski materijali izlaze iz granica učionice.
Otkrijte preko 65 hiljada aplikacija samo za edukaciju, interaktivne knjige na svaku temu,
govori, virtuelne ture, video snimci eksperata i institucija iz celog sveta.


store


App Store


Možete otkriti aplikaciju (ili dve, ili tri) da poboljšate predavanje, bilo da se tiče seciranja žaba ili deljenja razlomaka.
Aplikacije su kategorizovane po temama i nivoima, što će Vam olakšati pretragu.


iBooks


Pretražite iBooks, gde ćete pronaći sve od klasične književnosti do iBooks Textbooks najvećih izdavača.
Ove "sveske" zarobljavaju pažnju učenika sa 3D objektima, snimcima, galerijama i interaktivnim kvizovima.


Moćne besplatne Apple aplikacije.

Čine svakodnevni posao izuzetnim.


Sa iPadom, učenici ne samo da gledaju, slušaju ili čitaju - oni stvaraju.
Besplatno sa svakom iOS uređajem, iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote pretvaraju svaki zadatak u nešto spektakularno.
Photo reportaža. Multimedijalna prezentacija. Istraživački projekat. Odjednom, posao koji moraju da završe postaje posao koji žele da završe - na uređaju koji vole da koriste.


Pages


Sa Pages aplikacijom, učenici mogu da kreiraju divne izveštaje zajedno sa slikama i graficima. Ogroman izbor šablona im pomaže da počnu veoma brzo.


pages

Numbers


Numbers aplikacija čini organizaciju podataka veoma lakom. Jednostavne funkcije pomažu učenicima da naprave divne grafikone i tabele. To nije nepregledna količina brojeva - to je prazno platno koje oživljava podatke.


numbers


Keynote


Sa prezentacijama stvorenim u Keynote aplikaciji, učenici i predavači aktiviraju čitav razred. Počni sa jednostavnim šablonom. Dodaj tranzicije i efekte, i sve se stopi predivno.


Keynote

iPhoto


Za radne zadatke, foto-izveštaje itd. veoma laki alati u iPhoto, pomažu studentima da organizuju, oblikuju i poboljšaju fotografije - čak i da dodaju efekte.


iPhoto


iMovie


Studenti mogu koristiti iMovie da stvore njihovu blokbaster verziju romana ili istorijskog događaja, kompletnog sa specijalnim efektima.


iMovie

Garage Band


Aplikacija GarageBand pretvara iPad u kompletan muzički studio, tako da učenici mogu stvarati podloge za svoje priče ili projekte koje prezentuju na času.


Garage BandiBooks Author.

Podučavajte na svoj način. Sa svojim materijalima.


Sa aplikacijom iBooks Author možete kreirati Vaš interaktivni sadržaj koji najviše odgovara
Vašim učenicima. Jer niko ne zna šta oni trebaju - ili kako oni uče - bolje od Vas.


Author


Pokažite im šta sve znate.


iBooks Author je besplatna aplikacija koja Vam pomaže da napravite Multi-Touch knjige za iPad ili Mac. Tako da možete podučavati Vaš predmet na Vaš način. Kreirajte materijale skrojene za Vaše lekcije i nivo Vašeg razreda. Obradite temu iz Vaše perspektive. Ili popunite rupe u već postojećim materijalima. Ili naučite učenike da naprave sebi portfolio, školske novine, ili godišnjak.


Odvedite čitanje van stranice.


iBooks Author aplikacije olakšava kreiranje knjige koja priča priču video i audio snimcima, 3D objektima - iPad ih oživljava. Počnite sa prelepim ugrađenim šablonima, zatim prilagodite sadržaj jednostavnim prevlačenjem. Ubacite video ili audio snimak. I tek tako, Vaša knjiga je spremna za čas.

iTunes U na času.

Od prvog do poslednjeg časa. Vaš kurs je na iPadu.


Kada kreirate Vaš lični kurs za iPad u aplikaciji iTunes U,
Vaši planovi i materijali kursa su svi organizovani na jednom mestu.
Tako da Vaši učenici mogu da uče bilo gde, bilo kad.


itunesu


Ukoliko želite da saznate još više o tome kako iPad može da Vam iskustvo u obrazovanju podigne na jedan sasvim novi nivo, posetite naš
Showroom u hotelu Jugoslavija..